Thema: " Pret in bad"

Lieve ouders,

Onze week startte wat onwennig want juf Kristel was niet in ons klasje. Onze juf was ziek, zij had buikgriep en moest van de dokter tot en met woensdag rusten en genezen.

Gelukkig was onze juf donderdag terug. Maar oei, wat zag ze? Jules zat te wenen. We wisten niet wat er aan de hand was tot juf iets opmerkte....Jules had een natte broek. Een ongelukje! Hij had in zijn broek geplast.

We werden er niet boos om want ongelukjes kunnen gebeuren. We trokken zijn kleren uit en gaven hem een lekker warm badje.

 Met water en heel veel schuim werd het heus bubbelplezier!

 

We speelden die dag ook nog een spelletje. We moesten kindjes op het juiste potje zetten. De rode kindjes op de rode potjes, de gele kindjes op de gele potjes,..... Via dit spel oefenden we onze kleurenkennis.

De volgende ochtend zat Jules er wat verkouden bij. Ineens moest hij niezen. En...er hingen vieze snottebellen aan zijn neusje. Bijna had hij zijn snottebellen aan zijn mouw geveegd maar gelukkig gaf de juf hem een zakdoek. Jules trompetterde er oplos! Jules kan zijn neus al heel goed snuiten en dat is toch niet zo gemakkelijk, hoor! Hij leerde het ons via een versje en een stappenplan.

Volgende week mogen we een foto van onze oma en/ of opa meebrengen naar ons klasje want we gaan over hen leren. En op vrijdag 2 december 2016 vieren we feest voor en met onze lieve oma's en opa's.

Lieve groetjes,

Juf Kristel

In het belang van uw kind en het benutten van de optimale onderwijstijd vragen wij uitdrukkelijk om uw kleuter op tijd naar de klas te brengen.