Thema piraten week 2.

Beste mama en papa,

We zijn onze week gestart met het vieren van Beyoncé haar verjaardag. Ons vriendinnetje had een lekkere - frisse traktatie meegebracht, ijsjes, Bedankt! We aten ze samen in het zonnetje op.
We speelden enkele auditieve spelletjes (rijmen, lettergrepen klappen, reageren op één woord, woorden zoeken die beginnen met de letter P,…) We keken samen naar de film van Piet Piraat. De kapoenen speelden in de verschillende hoekjes het volgende: in de water en zandtafel met verschillende boten, potjes, schepjes. Ze maakten een groepswerk in de knutselhoek: ze schilderden de zee, een piratenboot en de lucht, ze tekenden piraten, papagaaien en een schatkist, dit alles vormde een mooi geheel, je kan het in de zaal bewonderen. Ze speelden het spel ‘twister’ en speelden piraat in de poppenhoek,…
Donderdag zijn we met alle kleutertjes naar Liedekerke getrokken waar we aan ijsgewenning deden. Het was een fijne voormiddag en de kapoenen hebben zich flink kunnen uitleven! Voor foto's van onze week in de klas klik HIER. Voor foto's van het ijsglijden, klik HIER.
 
Volgende week werken we rond het thema: ‘Vaderdag’.
Fijn weekend!

Groetjes,
Juf Sofie