Thema: 'Pasen'

Lieve knuffeltjes, mama’s en papa’s
Deze week vierden we op maandag de verjaardag van Myrthe en op donderdag de verjaardag van Kobe. Zij werden beide drie jaar!! Hiep hip hoera!!!
DSC05748.JPG               DSC05872.JPG
Deze week werkten we rond het thema ‘Pasen’. Fluffy, het konijn van juf Sara bracht ons een bezoekje in de klas.  Zo zagen we wat het konijn eet, waar het woont, hoe we het moeten verzorgen en hoe het eruit ziet. De kleuters konden al heel wat vertellen over het konijn. Op maandagnamiddag gingen we turnen in de grote turnzaal. Daar mochten we experimenteren met ballen. Op dinsdag stond er ons een leuke verrassing te wachten. Eerst bekeken we chocolade eieren van dichtbij en mochten we zelfs een stukje proeven. Tot slot maakten we een lekkere fruitsaté overgoten met chocolade. Mmmm, wat was dat lekker!   Een versje ontbrak deze week ook niet. Na het vele oefenen kunnen we het ondertussen al deels mee opzeggen. De juf vertelde ons ook het verhaal van: ‘Anna en de paashaas’. Wilt u het verhaal thuis ook nog eens beluisteren, kan u dit terug vinden op ‘google.be’. De kleuters vonden het een zeer leuk verhaal. Op vrijdag stonden we allemaal klaar voor de komst van de Paashaas. Na de middag mochten we onze paasmandjes klaarzetten en maakten wij een lentewandeling. Want ja hoor, de lieve Paashaas was ons ook niet vergeten!
jules pasen.gif
Tijdens de week maakten we onze paasmandjes verder af. En we mochten ook nog de oren van het konijn bestempelen met kurkenstoppen. Zo konden we zelf eens Paashaas spelen. Maar we deden nog zoveel meer deze week. Wil je ook eens een kijkje nemen naar wat wij allemaal doen in ons klasje, bekijk dan de foto’s op onze schoolwebsite (http://www.bsfaluintjes.be).
Na de vakantie komen er in ons klasje twee nieuwe vriendjes bij. Femy en Axelle, jullie zijn van harte welkom in ons klasje! Samen gaan we veel plezier beleven. 
We starten na de vakantie met het thema ‘Boerderij’. Hebt u thuis leuke spulletjes liggen over dit thema, dan mag u dit gerust meegeven met uw kind (liefst genaamtekend). Bijvoorbeeld: knuffels, boekjes, spelletjes,…
jules boerderij.jpg
Wij wensen u alvast een zeer prettige vakantie toe....
Lieve groetjes,
Juf Cathy & juf Lotte
vrolijk pasen.jpg