Ann Bruyland

Beste ouders en kinderen,

Mijn naam is Ann Bruyland.

Ik woon in Aalst en ben zo oud als de school zelf.

Sinds 2010 ben ik directeur van deze school.

Voordien heb ik 18 jaar lesgegeven in het derde leerjaar.

Mijn persoonlijke missie is een positieve school te creëren waar iedereen wordt aangesproken op zijn/haar talenten. Samen met mijn Faluintjes Dreamteam streef ik ernaar kinderen optimaal voor te bereiden op het secundair onderwijs. Van meet af aan heb ik deze school willen ombouwen tot een echte proeverij waar kinderen als het ware kunnen proeven van een respectvolle, democratische en harmonieuze samenleving.

Als school van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap besteden wij dan ook bijzonder veel aandacht aan het vernieuwd Pedagogisch Project van het GO! Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap.

Jong geleerd, is oud gedaan. Als kind speelde ik heel veel "schooltje" en ook de directeur van mijn toenmalige school heb ik heel vaak "nagespeeld". Ik ben dan ook blij en fier deze kinderdroom te hebben kunnen waarmaken en heet jullie allen van harte welkom in deze prachtige natuurschool.

 In december 2014 ontving onze school van de Vlaamse Onderwijsinspectie "een doorlichtingsverslag met een strikje".Dit verslag kan u nalezen op de website van de Vlaamse Onderwijsinspectie. Uiteraard zijn we hier bijzonder fier op. Het heeft onze gedrevenheid nog meer aangewakkerd. Uw kind is immers onze uitdaging!